Kmečka hiša


Poseben čar ima posedanje na pokriti terasi, kjer se vam odpre pogled na gozdove Maclja in Loga, v ozadju pa Sljeme (Hrvaška), Hrvaško Zagorje, Gorjanci, Kozjansko, Obsotelje, Zasavsko hribovje z mogočnim stolpom na Kumu itd.

Spalnica 1: 1 zakonska postelja (2 osebi)

Dnevna soba: 2 x kavč (2 x 1 oseba)

Spalnica 3: 1 zakonska postelja (2 osebi)

Balzam za dušo je prekrasen razgled, mir,
svež zrak in pozitivna energija

Nudimo vam možnost namestitve oz. najema prenovljene avtohtone kmečke hiše.

V pritličju je kuhinja z jedilnim kotom, večja jedilnica z dnevnim prostorom in televizijo, spalnica z zakonsko posteljo in kopalnica s sanitarijami in tušem.

Iz pritličja je izhod na veliko pokrito teraso z letno kuhinjo.

Pokrita terasa je »duša« hiše

Pred teraso so gugalnice in ležalniki. Poleg čudovitega razgleda vas bodo navduševali tišina, petje ptic, svež zrak …

Na terasi je opremljena letna kuhinja, kjer si lahko skuhate jutranjo kavico, uživate v svežem jutru, se sprehodite po jutranji rosni travici …

Na zelenici pred teraso smo za vas pripravili montažni bazen, dimenzij 5,30 mx 2,50 m x 1,30 m. V njem se lahko prijetno osvežite po končanih sprehodih, rekreaciji…ali pač preživite dan v počivanju, kopanju in nabiranju novih energij.
Še posebej se ga razveselijo otroci.

Tudi na tuš na prostem nismo pozabili.

Letna kuhinja je opremljena z vsem, kar potrebujete za pripravo hrane zase in svoje najdražje. Na zelenici je tudi kamin, kjer si lahko na žaru pripravite vaše specialitete z žara.

Za vaše najmlajše sta na voljo dve gugalnici.

Za teraso je pokrit nadstrešek za vašega jeklenega konjička (največ dva avtomobila), da ta ne bo izpostavljen soncu.Galerija


Rezervacija in cenik